Després de quatre mesos aturats a les amarres, els vaixells de vela per fi han pogut tornar a competir. Ha estat en la regata 4 Clubs de Barcelona, organitzada pel Club de Mar Port Olímpic. A més a més dels organitzadors, també hi han participat el Reial Club Marítim i el Reial Club Nàutic, tots dos de la ciutat, i el Club de Vela de Badalona.

Amb moltes ganes de tornar a la mar

La setantena d’embarcacions de vela que s’han citat al litoral barceloní tenien moltes ganes de tornar a practicar el seu esport. Després de tenir els vaixells a les amarres durant quatre mesos, per fi han pogut solcar les onades empentats pel vent. Una prova que s’havia d’haver celebrat a l’abril i que serà el tret de sortida a les properes regates. La següent serà la 47a edició del trofeu Comte de Godó.

RegatA Velta vaixell espanyol

Lluitant contra l’estigma econòmic

Des del Club de Mar Port Olímpic volen evitar la percepció d’alguna gent que creu que la vela és un esport elitista. Per això deixen clar que no fa falta ser armador d’un vaixell per sortir a fer regates. Hi ha més opcions com el lloguer, les embarcacions compartides o les escoles de navegació. Un ventall d’opcions que intenta apropar l’esport de la vela a molts més aficionats.