El partit va començar amb un Barça amb ganes d'anar per feina el més ràpid possible, però els bascos no es volien deixar intimidar i van plantar cara en defensa. El primer quart va acabar igualat 14 a 11 per al Barça. En el segon, els de Xavi Pascual es van distanciar mínimament en el marcador, assolint una màxima diferència de 12 punts a manca de quatre minuts per al descans. A la mitja part, el resultat va ser 40 a 31. A la represa, els blaugrana van sortir a tancar el partit, i la distància al marcador es va eixamplar, al final del tercer quart, màxima diferència de 14 punts, 54 a 40. Però el Bizkaia Bilbao Basket no va donar el partit per perdut i un parcial de dos a deu els va apropar a sis punts del Barça. Llavors va entrar el sisè jugador blaugrana, el públic del Palau, que va donar força a l'equip. Però dos triples seguits de Vasileiadis va tornar a deixar els bascos a quatre punts. Lorbek i Navarro van contrarestar amb dos triples l'empenta basca. Al final, victòria blaugrana per 74 a 67, i el "play-off" amb un dos a zero per al Barça. Fora del partit picabaralla entre alguns jugadors, primer a la pista i tot seguit al túnel de vestidors. Segons Pascual en alguns moments l'agressivitat del Bilbao va ser màxima. XAVIER PASCUAL, entrenador del Regal FC Barcelona "Un esglaó més. Jo crec que no existeix perquè llavors ja no seria bàsquet per tant crec que a Bilbao ens trobarem això." FOTIS KATSIKARIS, entrenador del Bizkaia Bilbao Basket "Yo creo que también eso es bueno, que no hemos cruzado la línea creo que los jugadores. Pero eso significa que hay una final aquí."

L’equip blaugrana ha jugat un partit similar al primer de l’eliminatòria. Dominant totes les facetes de joc amb avantatges còmodes en el marcador ja des de bon inici de partit. Amb tot sota control, el Regal Barça ha anat al descans amb un avantatge de nou punts.

En la segona part, els bascos han estat una mica mes agresius i han arribat amb opcions al final del partit però, una altra vegada, Joan Carles Navarro i els seus triples han acabat amb les aspiracions del Bilbao. El “crack” blaugrana ha acabat amb 20 punts i 28 de valoració. Ara, cap al País Basc, a jugar el primer “match ball” dimarts vinent.