Són els vestuaris del Pavelló Poliesportiu Municipal l'Illa. Els han adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i han renovat els mecanismes de les dutxes. Tot plegat perquè sigui accessible i s'hi puguin dur a terme projectes d'inclusió, com la creació d'un equip femení de vòlei per a persones amb discapacitat. CÉSAR BLANCO, vicepresident del Club de Voleibol Barcelona Barça "Tenim la infraestructura, perquè tenim 230 noies que podrien jugar barrejades. És un projecte d'inclusió total, perquè les noies discapacitades podrien entrenar-se a part per assolir una tècnica, però després fer partits amb les altres." També s'han arreglat les goteres que hi havia i s'ha pintat el sostre. Són petites reformes que se sumen als treballs de manteniment que es van fer el 2012, com per exemple, la reforma dels lavabos o de la façana. ÀNGELS VENTURA, consellera d'Esports i Cultura del districte de les Corts "Eren unes obres molt necessàries. És l'únic pavelló municipal amb aquestes característiques, cobert, i té molta activitat, de les 10 del matí a les 12 de la nit no para. " Però per als usuaris no n'hi ha prou. Creuen que cal renovar el terra, que té 22 anys, i instal·lar-hi un sistema de climatització. A més, el recinte és compartit per escoles i clubs esportius i diuen que els falta espai, ja que la majoria d'equipaments del districte d'aquestes característiques són privats. El club Joventut Les Corts gestiona el Pavelló des de 1997, però el 65% dels equips que té s'ha d'entrenar a patis d'escoles. ARTUR VALLESPÍ, president del Club Joventut Les Corts "Aquí només hi ha una pista i els terços no compleixen les mesures per fer-hi partits. Hi cal una remodelació integral. S'havia parlat de fer graderies retràctils per guanyar espai i fer un altre pavelló a sobre per doblar-ne la capacitat." De moment, però, tot això està aturat i no és possible fer cap ampliació. L'únic que queda pendent és un estudi d'eficiència energètica per gestionar millor els recursos.

El Pavelló Poliespotiu Municipal l’Illa s’ha adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. S’han arreglat les goteres del magatzem i s’ha pintat el sostre de formigó. Però els usuaris diuen que cal una reforma integral de l’espai per tal d’ampliar les instal·lacions, ja que consideren que han quedat petites.

Els treballs van tenir lloc durant el 2012 i el 2013. Concretament es van renovar els vestuaris seguint la normativa d’accessibilitat, de manera que es van tancar els interiors, es van eliminar els desnivells i es va modificar la posició dels lavabos. Això se suma a les obres de fa dos anys, que van servir per remodelar els vestuaris dels àrbitres, els lavabos, la barana de la pista i la façana. Queda pendent elaborar un estudi d’eficiència energètica per gestionar millor els recursos i fer més obres, si és necessari.