Rècords Espanya Atletisme
@BCN_esports

Sara Gallego, Javi Delgado i Pablo Sánchez han estat els grans triomfadors del Míting d’Atletisme Ciutat de Barcelona, que s’ha disputat a l’Estadi Joan Serrahima. La competició, que ha tingut un programa més reduït i algunes proves poc habituals, ha permès veure diferents rècords d’Espanya i de Catalunya.

Dos rècords d’Espanya i un de Catalunya

L’atleta catalana Sara Gallego era una de les grans protagonistes de la cita atlètica. La velocista de l’Hospitalet arribava amb el títol de campiona d’Espanya dels 400 tanques sota el braç i ho ha demostrat. A la prova dels 300 tanques ha rebaixat el rècord d’Espanya, que tenia aquest mateix any Salma Paralluelo, en un segon i ha deixat la nova plusmarca en un temps de 40 segons i 18 centèsimes. Al rècord dels 300, cal afegir-li el dels 400 tanques que va aconseguir fa pocs dies.

L’altre rècord d’Espanya l’ha aconseguit l’atleta del FC Barcelona Pablo Sánchez Valladares. El madrileny ha aturat el cronòmetre en els 500 metres en un temps d’un minut i 82 centèsimes i ha superat el rècord espanyol anterior, que tenia Samuel García des de l’any 2016.

Pablo Sánchez Valladares
@BCN_esports

Precisament Javier Delgado, campió actual d’Espanya dels 400 tanques, ha aconseguit el rècord català dels 300 tanques. L’atleta del Barça ha fet una marca de 36 segons i 23 centèsimes.

El míting també ha comptat amb la participació del reusenc Abadessamad Oukhelfen i el malagueny Ouassin Oumaiz, que han participat en els 3.000 metres, una prova que s’ha adjudicat Oumaiz amb una marca de set minuts, 40 segons i 62 centèsimes. Amb aquesta prova s’ha posat punt final a una nova edició del Míting d’Atletisme Ciutat de Barcelona, que enguany ha hagut d’adaptar-se a la situació per la pandèmia de la covid-19 però que ha aconseguit reunir un bon grapat d’atletes, entre els quals hi havia nou campions d’Espanya absoluts.

javier Delgado, rècord catalunya
@BCN_esports

Més enllà de les proves de pista, també hi ha destacat la primera posició de la recordista de martell Alexandra Tavernier. La francesa ha fet el millor llançament, de 74,22 metres. La llançadora del Barça Laura Redondo ha quedat segona amb una distància de 63,39.