Pablo Pérez Gaviria, “Gavi”, està cremant etapes a una velocitat vertiginosa. El jugador del Barça ha batut un rècord amb la selecció espanyola. S’ha convertit en el futbolista més jove a debutar-hi. Gavi va jugar contra Itàlia a les semifinals de la Nations League amb 17 anys i 62 dies. Fins ara, aquest rècord el tenia Ángel Zubieta des del 26 d’abril del 1936, quan va debutar amb la selecció espanyola en un amistós contra Txecoslovàquia amb 17 anys i 284 dies.

Gavi, titular contra Itàlia

Gavi, a més, va debutar amb Espanya com a titular i va jugar fins al minut 84, quan va ser substituït per un altre blaugrana, Sergi Roberto. El seleccionador espanyol, Luis Enrique, ha apostat pel jove migcampista del Barça, que ha fet un bon paper i no ha desentonat en el bon partit de la selecció, que s’ha imposat a Itàlia per 1 a 2 i s’ha classificat per a la final de la Nations League, que es jugarà aquest diumenge.

Gavi, que aquesta temporada també ha debutat amb el primer equip del Barça, està vivint un somni i ja s’ha convertit en el jugador revelació de la temporada.