El Palau ha viscut aquest migdia un recital del Barça de bàsquet, que ha superat per un contundent 101 a 53 el Manresa. El partit no ha tingut cap mena d’història amb un parcial inicial de 10 a 0. Els de Xavi Pascual no han donat cap marge de maniobra als manresans i el primer quart ha acabat amb un 26 a 4. El resultat al descans ja era escandalós: 53 a 13. Això ha permès veure en pista els jugadors menys habituals del Barça. Menció a part per Mario Hezonja, que ha decidit oferir un clínic de triples. El croat n’ha fet vuit en vuit intents i ha acabat el partit amb 24 punts. Amb aquesta victòria, els blaugrana mantenen el cinquè lloc a la Lliga.

FC Barcelona: Doellman (13), Satoransky (9), Thomas (8), Jackson (15), Tomic (9) –cinc inicial–, Hakanson (-), Hezonja (24), Huertas (2), Pleiss (8), Lampe (8), Nachbar (5).

La Bruixa d’Or Manresa: Sakic (4), Hernández (4), Dewar (8), Rizvic (4), Grimau (4) –cinc inicial–, Aj Ogilvy (3), Grigonis (4), Marc Garcia (-), White (2), Fotu (20).