Amb el xiulet final al Nou Sardenya, la bogeria s’ha desfermat entre els jugadors i tècnics de la UA Horta. I el motiu no és altre que certificar matemàticament el play-off d’ascens a Segona B. El triomf contra l’Europa s’ha celebrat a la gespa i també als micròfons de betevé. Un dels primers a fer-ho ha estat l’autor de l’únic gol del matx, Guillem Rodríguez. El jove jugador, amb llàgrimes als ulls, ha reconegut que encara no podia creure’s que l’Horta era equip de play-off.

El tècnic Nacho Castro també ha estat un dels protagonistes que més emocionat estava. L’arquitecte d’aquest projecte ha dit que l’Horta pot aspirar a tot a la promoció d’ascens. El president del club, Paco Carmona, ha volgut agrair el treball i la gran temporada a tota la plantilla blanc-i-negra.

En plena festa hortenca, Carles Santaló i Adri Lledó també han passat pels micròfons de betevé. El porter, baixa per lesió, ha afirmat que confia a poder arribar en bones condicions al primer partit de play-off. Però sens dubte, la veu més emotiva ha estat la de l’encarregat de material, el Juan Ortiz. Després de 40 anys, el Juan no ha pogut enllaçar gairebé les paraules després d’una temporada històrica.