A l’inici del partit, la portera del Granada ha fet mans fora de l’àrea i ha deixat l’equip amb deu. L’Espanyol ha dominat durant tota la primera part i ha gaudit de múltiples ocasions. Abans del descans, Pomares ha fet avançar les blanc-i-blaves. A la represa les visitants han igualat el marcador, però l’alegria els ha durat ben poc. Neto, dos minuts després, ha fet el 2 a 1 col·locant un altre cop les de Montes al davant. En el temps afegit, Marta ha marcat un gol que dóna un punt d’or al Granada i esvaeix qualsevol possibilitat de l’Espanyol de fer-se un lloc a la Copa.

RCD Espanyol: Jamila, Cristina, Pereira, C. Neto, A. Pomares (Haley, min 79), N. Mendoza, Débora, Mapi León, Paloma (Emma Marqués, min 76), Bárbara (Ariadna, min 88) i Cotado.

Granada CF: Andrea, Meme, Cinthia, Estibi, Vanesa, Lula, Cristina (Clara, min 70), Marta, Lauri, Rivi i Mari (Ángela, min 11).

Gols: 1-0, Pomares (min 28); 1-1, Lauri (min 73); 2-1, Neto (min 75), i 2-2, Marta (min 90).