El RCD Espanyol de Barcelona instal·la una “pop-up store” (botiga efímera) des d’avui dijous fins dissabte a la Rambla, 68, cantonada amb el carrer de Ferran.

El club ha muntat un espai de 120 m² en el qual es pot trobar el nou equipament de joc, i també entrades per al partit davant la Reial Societat d’aquest dissabte, entre d’altres.

A més els jugadors Roberto Rosales i Naldo han signat autògrafs i s’han fet fotografies amb tots els aficionats. El president, Chen Yansheng, tampoc no s’ha volgut perdre aquesta inauguració.

Aquest divendres, l’entitat blanc-i-blava regalarà 1.000 entrades a tots els socis i abonats que visitin aquesta botiga efímera entre les 17 i les 19 h equipats amb qualsevol samarreta de l’Espanyol de Barcelona, per crear així una autèntica marea de pericos i periques al cor de Barcelona. A més a més, tots els aficionats que no són socis podran adquirir entrades per a l’última jornada de LaLiga a l’RCDE Stadium amb un 50 % de descompte. Durant aquest mateix horari del dia 17, l’estampació serà gratuïta comprant qualsevol samarreta de joc.

Amb aquesta acció estratègia, el club segueix impulsant i enfortint la marca per generar visibilitat, acostar el club als seguidors i atreure nous aficionats en un dels epicentres turístics més destacats de la ciutat de Barcelona.