Espanyol B
@RCDEspanyolFF

L‘Espanyol B ha jugat el primer partit fora de casa, a l’estadi municipal Prada de Moles, al Principat andorrà. Un camp que li és propici, ja que la temporada passada va superar el seu rival clarament per tres gols a zero. Tots dos conjunts es retroben després de molts mesos, i amb resultats diferents a la primera jornada. Els homes de José Aurelio Gay van sumar els tres punts davant el Prat, mentre que el conjunt de Nacho Castro va empatar sense gols amb la UE Llagostera.

Primers 45 minuts amb tot per decidir

El partit ha començat intens i de seguida ha arribat un primer avís blanc-i-blau. Svenson ha realitzat una primera aproximació a la porteria de Gaffoor, però no ha estat fins al minut 14 que ha arribat el gol blanc-i-blau, també amb el mateix protagonista, Max Svenson. El gol ha fet despertar els locals, que han tingut més arribada. Primer una centrada de Martí Vila que ha blocat Fortuño i un parell més de xuts desviats, a càrrec de Martí Riverola i de Loureiro. L’ensurt blanc-i-blau l’ha protagonitzat Iván Gil des de la frontal, però la seva rematada l’ha pogut rebutjar Gaffoor a córner. Mitja part i victòria per la mínima del filial espanyolista.

Segona part amb més gols

La segona meitat ha estat més entretinguda, ja que s’ha iniciat amb tres gols, el segon de l’Espanyol B, amb una nova rematada de Max Svenson que ha trobat porteria. I només quatre minuts més tard, l’holandès Héctor Hevel ha retallat distàncies per l’Andorra. Al minut 58, els andorrans han fet el gol de l’empat, el 2 a 2. Una jugada personal de Rubén Bover dins l’àrea visitant ha trencat la defensa i, amb la passada de la mort per a Hevel, ha marcat l’empat des de la frontal. A un quart d’hora pel final, una ocasió blanc-i-blava ha fet trontollar l’equilibri al marcador, però el xut d’Iván Gil l’ha pogut aturar Ratti. L‘Andorra, per la seva banda, al minut 87, ha enviat una pilota al pal, la jugada ha estat a càrrec de Carlos Martínez i podria haver significat la victòria tricolor.

L’Espanyol B suma quatre punts amb aquest empat a dos gols amb l’Andorra, mentre que el club dirigit pel tècnic Nacho Castro acumula dos punts, gràcies als dos empats aconseguits, un davant el Llagostera i el d’avui amb el conjunt blanc-i-blau.