El RC Polo ha caigut eliminat davant l’Atlètic Terrassa per 2 gols a 1 als quarts de final de la Copa del Rei. Els dos equips que van disputar la final de l’any passat s’han topat en aquesta ocasió una mica abans, als quarts de final, i la balança s’ha decantat del costat terrassenc, per tant els barcelonins no podran tornar a celebrar un títol que es resisteix des del desembre del 2019.

L’australiana Katie Allen, que està completant la seva primera temporada com a entrenadora del Reial Club de Polo masculí, haurà d’esperar a la propera temporada per aconseguir el desitjat títol de la Copa del Rei, un títol que el Polo ha guanyat en 31 ocasions.

L’Atlètic Terrassa decideix el partit a la primera meitat

L’Atlètic Terrassa ha evitat sorpreses i ha decidit el partit a la primera meitat. Xavi Castelló ha estat l’autor del primer gol, mentre que Pepe Cunill ha ampliat diferències amb la consecució del segon gol, de penal córner.

Guillermo Fortuño ha retallat amb el gol del RC Polo, i amb aquest resultat els dos conjunts han marxat al descans.

El marcador ja no s’ha mogut i l’Atlètic Terrassa passa a la semifinal

Tot i intentar la reacció a la segona part, el RC Polo no ha pogut anotar cap més gol, l‘Atlètic Terrassa s’ha mostrat sòlid i ha fet bona la seva condició de favorit. El duel ha acabat amb el resultat favorable de 2 a 1 per als terrassencs, que es converteix en el primer semifinalista de la Copa del Rei.