El Barça ha sortit amb un equip que podria ser titular en qualsevol partit de Lliga tret de Neto per Ter Stegen a la porteria. Koeman ha fet jugar d’entrada Riqui Puig al centre del camp i Trincao a la davantera. Els culers han tingut el comandament en els primers minuts i han tingut un remat al travesser de Frenkie De Jong. Al minut 35 el Barça podria haver marcat però Dimitrievski ha refusat el xut de Trincao i després el remat de Riqui Puig l’ha tret Martos, la pilota ha anat al pal. Els culers mereixien un gol que no arribava i la primera part ha acabat amb empat a zero.

A la segona part arriben els gols

La segona part ha començat amb el tercer xut al pal del Barça, en aquesta ocasió un xut de Messi en una falta des de l’extrem dret de l’atac blaugrana. La defensa avançada del Rayo permetia a la davantera barcelonista acostar-se a la porteria de l’internacional macedoni. La banqueta del Barça començava a posar-se nerviosa i Ronald Koeman ha vist la targeta groga per protestar. A partir del minut 55 el Rayo s’ha acostat un parell de vegades a la porteria culer i a la tercera ha estat la vençuda, Fran Garcia ha fet l’1 a 0. Koeman ha fet tres canvis de cop i el Barça ha reaccionat de seguida gràcies a un contracop que ha culminat Messi fent l’empat a un al 69 minuts. Al cap de deu minuts De Jong ha fet l’1 a 2 en rematar a plaer una centrada marca de la casa de Jordi Alba.

El sorteig dels quarts serà Divendres

Aquest Divendres a la una del migdia es farà el sorteig dels quarts de final de la Copa a la seu de de la Federació Espanyola a Las Rozas (Madrid). De moment estan classificats el Llevant, el Betis, el Vila-Real, el Sevilla, el Barça i l’Almeria. Dijous jugaran els partits pendents, el Navalcarnero-Granada i l’Alcoià-Ath Bilbao. L’eliminatòria de quarts de final encara serà a partit únic a casa de l’equip que surti en primer lloc al sorteig.