Victòria de l'Espanyol contra el Mallorca
@RCDEspanyol

Victòria important de l’Espanyol contra un Mallorca que aquesta temporada ja havia guanyat els blanc-i-blaus en dues ocasions, una de les quals va ser a la Copa. Un gol de Raúl de Tomás poc abans del descans ha fet que els tres punts es quedin a l’RCDE Stadium. L’estadi ha viscut el catorzè partit consecutiu en què els jugadors de Vicente Moreno han aconseguit marcar.

El gol de RDT acaba arribant

Els seguidors de l’Espanyol han tingut el primer ensurt només iniciar-se el partit. Al minut 6, l‘àrbitre Muñiz Ruiz ha revisat amb el VAR una entrada de Cabrera sobre Ángel quan el davanter encarava la porteria de Diego López. La jugada, però, ha quedat invalidada per una falta prèvia de Jaume Costa a Raúl de Tomás.

El conjunt mallorquinista ha estat més incisiu en els minuts inicials. Muriqi, al quart d’hora de partit, ha rematat de cap, però la pilota ha sortit massa centrada. I, després dels dos avisos dels visitants, ha arribat el gol de l’Espanyol. Al minut 42, Raúl de Tomás s’ha quedat sol davant Rico després de rebre una magnífica assistència de Sergi Darder. RDT no ha perdonat i, amb un xut creuat, ha fet l’1 a 0. Ha estat el catorzè gol del madrileny aquesta temporada.

Oier per Diego López

La segona part ha començat amb canvis. Oier ha substituit Diego López. El gallec havia tingut molèsties aquesta setmana i davant el Getafe ja no va poder acabar el partit. Oier, que ha debutat amb l’Espanyol aquesta temporada, ha intervingut ben aviat. Als tres minuts de la represa, el basc ha estat decisiu en un xut de Costa que ha pogut aturar en dos temps. Cinc minuts després qui l’ha tinguda ha estat Raúl de Tomás. El davanter s’ha quedat sol, però el porter ha pogut desviar el xut.

Al minut 66, Oier Olazábal ha tornat a ser clau amb una ma miraculosa. La rematada de cap de Muriqi l’ha aconseguida rebutjar el porter amb una mà espectacular.