Raúl de Tomás, el gran ídol de l’afició espanyolista, passa el confinament a causa del coronavirus amb la millor de les expectatives. El golejador (quatre gols en sis partits a la Lliga i un a la Copa del Rei), envia un missatge d’optimisme als periquitos. Els diu que tot i que els entrenaments a casa són complicats, segueixen les pautes dels preparadors i està segur que quan es reprengui el campionat estaran totalment preparats per competir i lluitaran per sortir de la zona de descens.

 

 

Demana garanties de seguretat

Diu que vol tornar a competir com a professional responsable que és, però no de qualsevol manera. “Cal seguir unes pautes de seguretat per tal de garantir la nostra salut i la de les nostres famílies”. Continua dient que “serà difícil començar a entrenar-se individualment, després en grups reduïts i després tot l’equip, però són les normes que els han enviat i caldrà seguir-les amb responsabilitat”.

És feliç a l’Espanyol

El davanter madrileny està molt content d’haver aterrat a l’Espanyol en el mercat d’hivern i qualifica de “molt gran” el club blanc-i-blau, en el qual se sent  com a casa des que va arribar gràcies a l’escalf del vestidor, de la directiva i per damunt de tot dels aficionats periquitos que des del primer dia el consideren la peça clau en la batalla per evitar el descens a Segona.

Bàsquet, ping-pong i simulador de cotxes per passar l’estona

Quan al confinament en si, Raul de Tomás explica que està molt cansat d’estar a casa i que passa les hores fent les coses més diverses. Li agrada dibuixar, jugar a bàsquet, a ping-pong i també mata el temps amb un simulador de cotxes que té instal·lat.

L’entrevista sencera feta als mitjans del club