El Barça s’enfronta demà al Leganés després d’encaixar la primera derrota amb Quique Setién a la banqueta. A banda del partit, els moviments a la plantilla blaugrana també poden protagonitzar les pròximes hores, ja que el club podria tancar la sortida de Carles Pérez i signar un davanter.

Tranquil·litat tot i la derrota a Mestalla

Quique Setién ha manifestat no sentir-se preocupat per la derrota de l’altre dia a Mestalla: “Va ser una derrota dolorosa, però no altera el nostre funcionament. El meu estat d’ànim segueix sent el mateix“. Tanmateix, no s’ha mostrat preocupat pel nivell de joc que va mostrar l’equip el darrer partit: “Portem sis entrenaments treballant. Hi ha coses que és difícil que veiem al terreny de joc. És un procés normal“.

El tècnic admet que vol fitxar un davanter

El tècnic ha confessat que no seria profitosa l’arribada d’un davanter: “Seria interessant que vingués un jugador en aquesta posició, però compto amb el que tinc i benvingut sigui qui vingui“. A més, ha donat el seu punt de vista envers la sortida de Carles Pérez: “Vaig parlar amb ell i amb el club i s’ha decidit el que s’ha considerat una bona opció“.