Quique Setién València

Quique Setién ha estat autocrític amb ell i amb l’equip després de la derrota del Barça davant el València per 2 gols a 0, derrota. El tècnic ha deixat clar que el que s’ha vist a Mestalla “no li agrada a ningú. Ni a jugadors ni a entrenadors”. També ha afegit que “hi ha coses que s’han de millorar, com les passades sense profunditat”. L’entrenador ha considerat que moltes passades que han fet no han tingut sentit. Tanmateix, Setién també ha reconegut que “el millor de la primera meitat ha estat l’empat a zero” davant un València que ha estat superior.

Problemes de pissarra

Sobre la posició dels jugadors a la gespa, Setién ha deixat clar que els jugadors “ho entenen a la pissarra, però després costa més traslladar-ho al camp.” Segons ell, la disposició dels seus homes no ha estat l’adient i això li ha facilitat les coses al València.

Sense valorar el mercat de fitxatges

L’entrenador blaugrana s’ha refermat en la seva idea de no parlar de possibles fitxatges. Tampoc no s’ha volgut pronunciar sobre la possible marxa de Carles Pérez, que no ha estat convocat. Tot i això, els periodistes han insistit i li han preguntat sobre Rodrigo Moreno, a qui va lloar. Setién s’ha refermat en els elogis al davanter txe però no ha volgut incidir en una possible incorporació.