L’Ángel Ximénez de Puente Genil és l’escull del Barça d’handbol als quarts de final de la Copa del Rei. Els andalusos buscaran un bitllet per a les semifinals contra un Barça que ja els ha superat aquesta temporada. L’equip de Xavi Pascual es va desfer dels de Còrdova a la primera volta de Lliga per un contundent 28 a 46.

Vells coneguts a la Copa

El Barça va ser el botxí del Puente Genil a la darrera edició de la Copa del Rei. L’equip blaugrana els va derrotar a les semifinals, 36 a 27, per acabar aixecant el títol a la final. Tot i ser els vigents campions, el tècnic Xavi Pascual vol fugir de favoritismes i assegura que el seu equip “ha de sortir a fer les coses bé perquè tindran totes les de guanyar”.

El Barça s'enfrontarà al Puente Genil

En volen sis

Els blaugrana són els clar dominadors de l’handbol estatal. L’equip ha aixecat la Copa del Rei 22 vegades i és l’equip que més vegades l’ha guanyat. A més, el Barça ha coronat el cim de la Copa en les cinc darreres edicions i domina amb mà de ferro la competició. Si bé Xavi Pascual explica que “a partit únic i en eliminatòria pot passar de tot”, ell i els seus homes són els favorits per fer-se amb el títol.