Els aficionats del Barça poden tornar al Palau Blaugrana més d’un any després. Amb mesures de seguretat, distàncies i higiene i amb restriccions, però l’opció hi és. El límit serà 500 persones, de moment, i no podran fer-ho tots els esports, perquè el bàsquet n’ha quedat exclòs, però les seccions de futbol sala, handbol i hoquei patins sí que viuran de nou la màgia del Palau Blaugrana.

L’hoquei patins, el primer

El partit que disputaran el Barça i el Lleida aquest dissabte, 27 de març, a partir de les 18 h, serà el primer amb aficionats a les graderies del Palau Blaugrana. Els abonats o amics de la secció tindran preferència sobre la resta de socis i ja poden demanar els seients. Les entrades són personals i intransferibles, tot i que es poden cedir a altres persones. Per les restriccions, els abonats no tindran la mateixa ubicació que tenien. Tampoc no servirà el carnet d’abonament, sinó que serà una entrada específica per a cada partit.

Barça Liceo hoquei patins 2020 Palau Blaugrana
@FCBhoquei

La màgia del Palau Blaugrana

La resta de socis podrà adquirir una entrada a un preu d’1,75 € corresponent a les despeses de gestió i poden comprar-ne fins a cinc més al preu que correspongui. La resta d’aficionats també podran adquirir les localitats si en queden de disponibles.

Els primers partits amb públic al Palau Blaugrana

  • Barça – Lleida (hoquei patins) dissabte 27 de març 18 h
  • Barça – Còrdova (futbol sala) dimecres 31 de març 20 h
  • Elverum – Barça (handbol) divendres 2 d’abril 18.45