El públic ha tornat a vibrar amb la màgia del Palau Blaugrana. Només han estat 500 els aficionats que han pogut assistir al Barça-Lleida d’hoquei, però aquest 27 de març quedarà en el record de molts d’ells. I també dels jugadors i dels tècnics de la plantilla d’hoquei.

El Barça – Vic, l’últim partit d’hoquei

El 8 de març del 2020, el Barça va superar el Vic per 8 a 0 i, des de llavors, no s’havia pogut veure cap altre partit d’hoquei patins en directe al Palau. Aquest dissabte el públic ha pogut tornar a entrar al feu barcelonista amb totes les mesures de seguretat, distància i higiene requerides. Les entrades eren nominals i cada soci en podia retirar un màxim de sis.

L’ambient del Palau

La tornada al Palau per als seguidors barcelonistes ha estat molt emocionant. Tornar a veure l’esport preferit en viu ha estat molt engrescador per al públic que hi ha assistit.

Els protagonistes, d’enhorabona

També ha estat un partit especial per als jugadors i els tècnics, que han tingut el suport del públic un altre cop. Els barcelonistes ja van viure l’experiència en camp contrari, la setmana passada, a la pista del Reus Deportiu i aquest dissabte han pogut gaudir-lo a favor.