PSG - FCB, tornada vuitens final Champions
@FCBarcelona_cat

El Barça ha quedat eliminat de la Champions League després d’empatar a 1 amb el PSG en el partit de tornada dels vuitens de final de la competició. La derrota del partit d’anada ha estat clau per deixar els blaugrana fora de la Lliga de campions.

Un PSG tancat al darrera

El Barça ha sortit a pressionar la sortida de la pilota del PSG. Els primers minuts han estat de domini blaugrana. La primera ocasió ha estat per Ousmane Dembélé, però el seu l’ha aturat Navas, al minut 10. El Paris Saint Germain, això sí, aprofitava les pilotes perdudes per l’equip de Koeman per sortir ràpidament al contraatac.

Els blaugrana han fet una primera part molt incisiva i amb bones ocasions. En una d’elles, al minut 23, Dest ha xutat al travesser i un minut després ha estat Messi qui no ha arribat per poc a una pilota dins l’àrea petita.

Però aquesta temporada, el Barça està concedint masses regals en defensa. I davant el PSG ho han fet. Una trepitjada de Lenglet a Icardi ha estat sancionada com a penal i Mbappé no ha perdonat des dels onze metres i ha fet l’1 a 0.

Busquets durant el PSG - FCB

El duel Messi – Navas

El Barça, però no s’ha enfonsat. Koeman ha decidit canviar Mingueza, que havia rebut una targeta groga per una falta a Mbappé, per Junior Firpo. I un minut després, Leo Messi des de fora l’àrea i amb un gran xut ha fet l’empat a 1, al minut 36. L’atac blaugrana, amb un Dembélé estelar, no s’ha aturat. Busquets ha tingut una bona ocasió que Navas ha rebutjat amb els peus.

I amb les mateixes cames, el porter de Costa Rica ha aturat un penal, que li havien fet a Griezmann, a Leo Messi poc abans del descans. Ha estat un cop dur per als blaugrana que han marxat al vestidor amb el cap cot i pensant que l’eliminatòria podia estar millor encarrilada.

PSG - FC Barcelona, vuitens tornada Champions
@PSG_Inside

Un Barça tocat, però que ho intenta

L’errada del penal ha passat factura al Barça. Els blaugrana han jugat una segona part amb bones intencions, però poc perill.

L’ocasió més clara l’ha tinguda Busquets amb un cop de cap que Navas ha desviat sobre la línia de gol, al minut 68 de partit. L’equip de Koeman ha seguit buscant el gol, però sense encert i demostrant que, enguany, l’equip troba a faltar un golejador.

Al final empat a 1 que deixa els blaugrana fora de la màxima competició europea i amb la Lliga i la Copa com a únics títols possibles.