PSG Barça Champions League femenina 2020-21
@FCBfemeni

El Barça i el PSG han ofert un espectacle digne de les semifinals de la Champions en el partit d’anada. Llàstima de la falta de públic a París, però els dos equips han mostrat bon joc, intensitat i emoció en una eliminatòria que es decidirà la setmana que ve a Barcelona. L’empat a un és un bon resultat per al Barça, però s’ha quedat curt en un partit amb moltes ocasions per als dos conjunts.

Inici fulgurant

El Barça ha començat molt bé l’enfrontament. Amb una bona pressió i circulació de pilota, Jenni Hermoso ha aconseguit el 0 a 1 després d’una centrada d’Aitana Bonmatí en el minut 12. Les franceses, però, han empatat deu minuts més tard mitjançant Cook després d’un servei de córner molt discutit per les de Lluís Cortés.

Les jugadores del Barça celebren el gol de Jenni Hermoso davant el PSG
@FCBfemeni

Ocasions per desfer l’empat

La pressió alta de les blaugrana, amb la samarreta groga de la senyera, ha causat problemes a la defensa del PSG. La portera Endler, que en gol del Barça ha fet una semierrada, ha tingut dues intervencions providencials per evitar el segon gol barcelonista. A l’altra porteria, un contraatac de llibre del PSG ha deixat Katoto sola davant Sandra Paños, però el seu xut ha anat al pal. La davantera francesa ha tingut una altra oportunitat sola també davant Paños, però en aquest cas ha enviat fora.

Un PSG-Barça molt intens

La segona meitat ha continuat amb la mateixa intensitat a l’estadi Georges Lefevre de París. Els dos conjunts han tingut opcions per avançar-se en el marcador. Tant la portera xilena del PSG, Endler, com la valenciana del Barça, Sandra Paños, han demostrat la qualitat que tenen. A l’àrea francesa hi ha hagut una jugada discutida per unes mans dins l’àrea i les jugadores franceses s’han mostrat contundents en les accions, jugant amb molta intensitat. Al final, l’empat ha estat just en una eliminatòria oberta de cara al partit de tornada a l’estadi Johan Cruyff.