Els serveis jurídics del Futbol Club Barcelona haurien arribat a un principi acord amb la fiscalia pel cas Neymar que evitaria la celebració del judici. El club assumiria tota la responsabilitat, pagaria una multa i tant Sandro Rosell com Josep Maria Bartomeu quedarien exonerats de qualsevol responsabilitat penal.

La Junta Directiva haurà de ratificar dilluns aquest principi d’acord entre el club i la fiscalia, que beneficiaria els tres principals acusats, Rosell i Bartomeu, als quals la fiscalia havia demanat penes de presó, i Neymar. D’aquesta manera només quedaria el club com a persona jurídica implicada en el cas. Així doncs, el Barça pagaria entre 4 i 6 milions d’euros de multa i assumiria dos delictes fiscals.

Amb aquest possible acord, el Barça assumeix que els 40 milions d’euros que va cobrar el pare del futbolista pel traspàs del jugador i tots els contractes del club amb les empreses de la família Neymar són salari i no pas traspàs. Ara caldrà esperar la ratificació de la Junta Directiva, pas prèvi a una sentència de conformitat que donaria per tancat el cas.