El Barça de Sarunas Jasikevicius ha dut a terme la primera sessió preparatòria amb tota la plantilla al complet. Després d’una primera setmana de pretemporada amb només set integrants, aquest diumenge un total de 14 jugadors han format part de l’entrenament al Palau Blaugrana.

Doble sessió

El Barça ja prepara l’inici de la temporada 2020-21 amb la plantilla al complet. Jasikevicius ha pogut comptar amb tots els jugadors, a excepció de Higgins, que encara continua recuperant-se de la lesió que va patir al peu. En aquesta segona setmana de pretemporada, els blaugrana treballaran amb sessions dobles. Els jugadors que s’han incorporat aquest diumenge han estat Nikola Mirotic, Brandon Davies, Adam Hanga, Àlex Abrines, Pierre Oriola, Kyle Kuric i Víctor Claver.

Concentració a Andorra del 23 al 30 d’agost

El pròxim diumenge, 23 d’agost, l’equip viatjarà cap a Andorra per concentrar-se a Encamp. Una estada que no es duia a terme des de l’any 2017 amb Sito Alonso a la banqueta. El 26 d’agost, el Barça disputarà el primer partit amistós contra el Morabanc Andorra, al pavelló del Comú d’Encamp. Quatre dies més tard, el 30 d’agost i amb els blaugrana ja a Barcelona, els jugadors de Jasikevicius s’enfrontaran al Joventut Badalona a l’Olímpic de Badalona per continuar posant a punt l’equip per a l’inici de les competicions.