El 5 d’octubre començarà una nova edició de la Primera Divisió d’Honor masculina i femenina de waterpolo. Una competició que en nois tindrà al CN Montjuïc i l’Horta com a representants barcelonins i les hortenques seran l’únic equip de la ciutat.

UE Horta, un equip reestructurat

La Unió Esportiva Horta torna, una temporada més, a jugar a la Primera Divisió nacional. I ho farà, un any més amb Javi Ribas com a màxim responsable de l’equip. Pel tècnic, l’objectiu és “mantenir la categoria, ja que hem fet una profunda reestructuració amb gent molt jove, però amb una gran qualitat”.
L’equip s’ha reforçat amb dos boies internacionals: el veneçolà Jean Sánchez i l’argentí Tomás Echenique, germà del jugador del Pro Recco, Chalo Echenique.
Primer equip masculí UE Horta 2019-2020
@uehorta

Altes: Gabriel Carrasco (CN Sant Andreu), Pau Vilar (CN Barcelona), Albert Valdés (CN Atlètic-Barceloneta), Albert Servitje (CN Barcelona), Nico Sanchón (CN Sant Andreu), Marc Vera (CE Mediterrani), Jean Sánchez (CN Granollers), Tomás Echenique (Civitavecchia), Hugo Castro (cadet) i Joan Vilamajor (cadet)

Baixes: Joan Riera, Pau Vall, Kevin Peris, Giorgy Kutnedov, Gerard Montero, Cristian Garcia, Oriol BriasCarlos Roman i Edgar Endrino.

CN Montjuïc, un històric a Primera Nacional

El Club Natació Montjuïc tornarà a jugar, una temporada més, a la segona màxima categoria del waterpolo nacional masculí. La temporada passada, l’equip entrenar per Alfons Cánovas va acabar en la novena posició. Una posició que, enguany, l’equip de la muntanya olímpica vol millorar. De fet, el seu tècnic considera que “hem pogut mantenir la columna vertebral de l’equip i això permetrà tenir més experiència en la competició”. Pel que fa als objectius, l’equip es marca la permanència com a bàsica i “un cop aconseguida, no ens marquem cap objectiu més. El dia a dia ens marcarà el nostre sostre”.

Primer equip del CN Montjuïc
@CN_Montjuic

Altes: Roger Nogué (CN Sant Feliu), Marc Gisbert (CN l’Hospitalet), Luis Alberto López (CN Sant Feliu), Marc Figueroa (CE Mediterrani), Hugo Curty (CE Mediterrani), Max Batlle (CN Sant Feliu) i Santiago Cuervo (Antioquia)

Baixes: Pol Badia, Sergi Rodríguez, Albert Ponferrada, Mateu Lema, Dawid Weiland, Rafa Montaño, Jorge Giménez, Abraham Alcaide i Marc Fernández.

UE Horta, canvi a la banqueta del femení

L’equip femení de la Unió Esportiva Horta inicia la temporada amb un canvi important a la banqueta. Oriol Masip agafa el relleu a Gerard Pla al capdavant del primer equip hortenc. El tècnic afirma que l’equip “té moltes ganes de treballar i sobretot hi ha molta joventut, qualitat i sobretot motivació”. El nou entrenador de l’Horta marca com a objectiu principal acabar entre les sis primeres posicions i “sobretot donar molta guerra en tots els partits que juguem”.

Primer equip femení UE Horta 2019-2020
@uehorta
Altes: Ariadna Viadel (CN Sant Andreu), Natàlia López (CN Sant Andreu), Laia Pizarro (CN Sant Feliu), Sonia Garcia (CN Sant Feliu), Mailen Villalva (Argentina)
Baixes: Monica Bargalló, Zoila Quesada, Fernanda Pérez, Nuria Montesinos, Mireia Jiménez