Nova oportunitat per al Barça d’assegurar la segona posició a la Lliga i certificar la classificació per a la Champions League de la pròxima temporada. Els blaugrana rebrà un Mallorca (21 h) que té les places de descens a tocar i que arribarà al Camp Nou amb la necessitat de sumar punts, una situació molt semblant a la del Cadis i el Rayo, últims rivals dels de Xavi Hernández i que van guanyar als blaugrana.

Aprofitar les ensopegades del rivals

Després de l’empat del Sevilla amb el Cadis i de la derrota de l’Atlètic de Madrid davant l’Athletic Club, el Barça ho té tot de cara per aconseguir la segona posició a la Lliga i assegurar-se la classificació de la Champions per a la pròxima temporada.

Els blaugrana rebran un Mallorca que arribarà al Camp Nou necessitat de punts. Els illencs, que es troben a dos punts de les places de descens, van canviar d’entrenador fa unes setmanes. Javier Aguirre va fitxar el 24 de març i des d’aleshores l’equip encadena dues victòries i dues derrotes.

El mexicà, un habitual de la Lliga espanyola, ha rebut els elogis de Xavi Hernández. El tècnic blaugrana assegura que “sempre treu el màxim rendiment als seus equips. És honrat. Ha canviat el sistema de l’equip i aprofita molt les accions a pilota aturada”.