Sants

El Sants arrenca l’any amb un desplaçament clau per als seus interessos. El conjunt de Tito Lossio afronta aquest diumenge, a les 12 h, un partit contra un rival directe a la classificació, el Banyoles. L’equip gironí és penúltim, dos punts per sobre del Sants, que és cuer. Thommy Stephano, nou jugador del Sants, podria debutar en aquest duel.

Cercant una victòria balsàmica

El Sants està a deu punts de sortir de la zona de play-off de descens i el Banyoles a vuit. Tots dos conjunts necessiten una victòria de manera urgent per mirar de retallar distàncies amb la zona tranquil·la de la classificació. Fins al moment, l’equip de Tito Lossio no coneix la victòria. Els santsencs tan sols ha aconseguit sumar dos punts. Pel que fa al Banyoles, únicament ha guanyat un partit i va ser fora de casa. L’equip del Pla de l’Estany va imposar-se al camp de la Grama per 0 a 3.

Un mes d’inactivitat per al Sants

L’últim partit que va disputar el conjunt santsenc va ser el 6 de desembre. Els barcelonins van ser l’equip que va descansar a la jornada de la setmana posterior. A més, un positiu de covid-19 al Sants va impedir la disputa del derbi contra l’Horta el 20 de desembre. L’equip de Tito Lossio serà l’únic barceloní que jugui aquesta setmana. L’aparició de casos de coronavirus han obligat a suspendre els partits d’Europa, Muntanyesa i Sant Andreu, mentre que a l’Horta li toca descansar.