joao felix
Foto: Víctor Salgado - FC Barcelona

En només 20 dies, Joao Félix ja ha enamorat tots els seguidors del Barça. L’atacant portuguès ha recuperat la seva millor versió sota les ordres de Xavi Hernández, i els culers es freguen les mans amb el talent de Joao Félix. Però qui se les frega de debò és l‘Atlètic de Madrid, club propietari del davanter fins al 2029. Els matalassers han cedit Joao Félix al Barça, i les seves grans actuacions també són celebrades als despatxos del Metropolitano.

L’Atlètic de Madrid demanarà una xifra milionària al Barça pel traspàs de Joao Félix. Les últimes informacions parlen d’una quantitat que rondarà als 80 milions d’euros. A cada gran actuació del jove portuguès, l’Atlètic de Madrid tindrà més força per demanar un traspàs astronòmic al FC Barcelona.

El preu de Joao Cancelo, més assequible pel Barça

El cas de Joao Cancelo presenta algunes semblances. El lateral, propietat del Manchester City, també va renovar contracte amb els de Guardiola abans de ser cedit al Barça. El seu vincle amb els anglesos s’allarga fins al 2027. Ara bé, el City podria demanar un traspàs més assequible al Barça per a Cancelo, uns 25 milions d’euros. El Barça ja sap que els Joaos tindran un cost aproximat de 100 milions d’euros.