El RCD Espanyol ha presentat el tècnic Vicente Moreno com a nou entrenador del club blanc-i-blau. L’entrenador valencià ha dit en la seva primera roda de premsa al RCDE Stadiu que arriba amb molta il·lusió a “un club dels bons de Primera Divisió que circumstancialment està a Segona Divisió”. L’entrenador ha destacat que el club perico era la seva primera opció i està allà on volia. De la mateixa manera Rufete ha dit que Moreno era l’escollit per aconseguir l’objectiu de pujar de categoria. Moreno destaca per treure molt de suc d’equips i jugadors. Sense grans pressupostos ha aconseguit l’èxit esportiu que el col·loca a liderar el retorn a la màxima categoria.

La roda de premsa de Moreno

Moreno, l’escollit per tornar a Primera Divisió

L’extècnic del Mallorca ha estat l’escollit pel director esportiu Rufete per comandar l’equip a la tornada a la màxima categoria. Un fet que Moreno ja va aconseguir amb el Mallorca fa dues temporades. Ara, després de desvincular-se del club balear, ho tornarà a intentar amb l’equip blanc-i-blau.

La trajectòria de Moreno

L’actual tècnic de l’Espanyol va ser jugador del Xerez i posteriorment va passar a ser-ne segon entrenador a Segona B i, més endavant, màxim responsable a la temporada 2011-12. Amb els valencians, va aconseguir la permanència i va fitxar pel Nàstic de Tarragona, on va estar durant tres temporades i va aconseguir l’ascens a Segona. L’any 2017, Moreno es va fer càrrec del Mallorca a Segona B i va aconseguir l’ascens a Segona i, sorprenentment, la temporada següent, a Primera Divisió de manera consecutiva. Aquesta temporada, però, l’equip balear no ha pogut mantenir-se la màxima categoria i ha acabat penúltim, just al davant de l’Espanyol.