El tècnic empordanès, de 43 anys, ha acceptat l’oferta del conjunt hortenc i comença etapa a Barcelona, després d’haver estat director esportiu del Figueres durant cinc anys i entrenador del Banyoles durant tres temporades. Fontes ha arribat a un acord per fer-se càrrec de l’equip una temporada.

Adam Fontes, l’escollit per formar un bon grup i intentar el retorn a la Tercera Divisió

Fontes té un repte important: confegir un equip competitiu que sàpiga entendre les dinàmiques i directrius del nou projecte. El primer que vol el tècnic es copsar el pols dels jugadors, veure amb qui pot comptar i qui no, i enriquir l’equip amb incorporacions ja siguin de Barcelona o dels voltants.

Per Adam Fontes el més important és “crear un bon grup de treball i poder tenir bones sensacions, veure fins on podem arribar”, “hi haurà molts canvis, que són necessaris”, i un cop format l’equip, intentar fites més ambicioses, com el fet de “retornar l’Horta a la Tercera Divisió“.

I és que per l’entrenador rosinc és una fita ja viscuda en el passat. Durant la primera temporada que va entrenar el Banyoles, va mantenir el conjunt gironí a la Primera Catalana, però la temporada següent va materialitzar l’ascens de categoria per consolidar el Banyoles a Tercera. Amb el Figueres, sent el director esportiu, també va viure un play-off d’ascens de categoria.

Adam Fontes: “La meva passió és entrenar i ho volia seguir fent”

Adam Fontes va tancar la vinculació amb el seu antic equip, el Banyoles, l’abril del 2020, arran de la pandèmia. En aquells moments, ja va manifestar la intenció de seguir a les banquetes amb un altre projecte, ja fos a les comarques gironines o a Barcelona, on li agrada molt “veure el futbol que s’hi juga, com es viu el futbol”. Està molt content amb aquesta nova etapa a l’Horta, on entén que afronta “un repte important per a mi, que espero que surti bé”, i és un camp on ha pogut sentir “el caliu de l’afició” i ja té ganes de començar a treballar “perquè hi ha moltes coses a fer”.

Quan em va sorgir aquesta oportunitat, vaig acceptar, és un gran repte”
Adam Fontes, entrenador UA Horta