La presentació dels World Roller Games Barcelona 2019 s’ha fet coincidint que queden només vuit dies per a l’inici dels jocs, que es disputen del 4 al 14 de juliol, tot i que alguna competició s’inicia abans. En total, es disputen 11 mundials diferents relacionats amb el patinatge.

Presentació dels World Roller Games 2019

Aquesta és la segona edició d’aquests jocs, després de la disputa dels mateixos el 2017 a Nanjing, a la Xina, tot i que inicialment Barcelona havia de ser-ne la ciutat organitzadora. La xifra de participació dobla la de fa dos anys i hi prendran part 81 països diferents i més de 4.000 atletes en 128 competicions. Prèviament a les diferents proves, es faran els Mundials Júnior a partir del 29 de juny.

Presentació dels World Roller Games Barcelona 2019
wrg2019

L’Anella Olímpica, epicentre

L’Anella Olímpica serà l’epicentre de les competicions amb el Palau Sant Jordi com a escenari més destacat de les proves de monopatí i patí de dues rodes en les modalitats de park i street, del 5 al 7 de juliol, i de patinatge artístic, de l’11 al 14. El Sant Jordi Club també serà l’escenari de diferents proves de patinatge artístic i de patins en línia en estil lliure. També hi ha altres seus, com el Palau Blaugrana, seu de la fase final d’hoquei sobre patins, el Front Marítim, per a les proves de velocitat o el CEM de la Mar Bella, seu del campionat del món d’hoquei en línia. Els carrers de Barcelona veuran una de les proves estrella, la marató de patinatge i fora de la ciutat també hi haurà competicions, concretament a Mollet del Vallès i Vilanova i la Geltrú.