El Sant Andreu ha presentat oficialment el nou entrenador per a la pròxima temporada. David Almazán serà l’encarregat de dirigir l’equip quadribarrat. El tècnic ha parlat de quins han de ser els objectius de l’equip i de com aconseguir-los.

L’objectiu d’Almazán és de màxims

Almazán ha estat clar quan ha dit que “l’objectiu és estar a dalt, entre els millors, i aconseguir l’ascens”. Això sí, el tècnic és conscient que serà difícil, ja que hi ha altres equips, com el Vilafranca, l’Olot i l’Hospitalet, que també buscaran el mateix.

El nou entrenador andreuenc també ha parlat de com aconseguir aquest objectiu. Té claríssim com ha de jugar l’equip. Per Almazán “l’equip ha de tenir identitat pròpia”. El tècnic vol que el Sant Andreu “sigui protagonista, que porti el pes del partit i que creï diverses ocasions de gol”. No s’oblida de l’aspecte defensiu. “Ha de ser un equip sòlid i que concedeixi poc al rival”. I per acabar té clar que al Narcís Sala “les jugades d’estratègia han de ser importants”.

David Almazán explica que aquesta nova manera de jugar comportarà temps i un procés d’adaptació. Ha demanat una mica de paciència i tranquil·litat, però “vull guanyar” des del primer partit. Vol que els aficionats andreuencs “se sentin identificats amb l’equip”.

La roda de premsa íntegra de David Almazán