Camp Nou

Després de 20 dies, aquest dilluns els precandidats a les eleccions al Barça han entregat a les oficines del club les signatures aconseguides dels socis i les sòcies del FC Barcelona per optar a presidir el club. Hi va haver-hi precandidats que van demanar ampliar el termini per recollir els avals, però el club va confirmar que aquest dilluns, 11 de gener, era el termini per donar-les al club.

En total, cada precandidat havia presentar 2.257 signatures vàlides per passar el tall i ser proclamat oficialment candidat a les eleccions al Barça. Un cop entregades les signatures, el club tindrà tres dies per validar les firmes i serà aleshores, el dijous 14 de gener, quan proclami oficialment els candidats a presidir el FC Barcelona.

Entrega de signatures

Joan Laporta

  • El primer per passar per les oficines del FC Barcelona ha estat l’expresident Joan Laporta. El precandidat de Estimem el Barça ha presentat 10.257 signatures, per tant, no hauria de tenir cap problema per passar el tall i ser proclamat oficialment candidat a presidir el club blaugrana.

Jordi Farré

  • El segon a apropar-se a les oficines del FC Barcelona per presentar les signatures ha estat Jordi Farré. El precandidat de Nou Impuls FCB ha entregat 2.082 firmes, per tant, no serà proclamat candidat a la presidència del Barça, ja que el tall estava a 2.257.

Emili Rousaud

  • El precandidat, Emili Rousaud, haurà d’esperar a la validació de les signatures per saber si és oficialment candidat a presidir el FC Barcelona. Rousaud i la precandidatura Els millors al Barça han presentat 2.510 butlletes signades, per tant, una mica per sobre de les 2.257 necessàries per ser proclamat candidat.

Toni Freixa

  • El precandidat, Toni Freixa, ha presentat 2.821 paperetes signades per socis i sòcies del Barça. Freixa, Fidels al Barça, hauria de superar el tall i ser proclamat candidat oficial a les eleccions del FC Barcelona.

Xavi Vilajoana

  • El precandidat a les eleccions del Barça, Xavi Vilajoana, ha presentat 1.967 signatures, per tant no serà candidat a la presidència del club. El tall per ser nomenat candidat era de 2.257 signatures.

Víctor Font

  • El precandidat Víctor Font és el segon que més signatures ha presentat, tantes com 4.710, per tant, gairebé segur que serà proclamat oficialment candidat a les eleccions del FC Barcelona.

Lluís Fernández Alà

  • El precandidat, Lluís Fernández Alà, ha presentat un total de 1.177 signatures, per tant, no passarà el tall i no serà proclamat candidat oficial a les eleccions del Barça. De totes maneres, s’ha mostrat content de la feina feta.

Pere Riera

El precandidat a les eleccions al Barça, Pere Riera, ha presentat les signatures aconseguides a les oficines del club. Ha reconegut que no passarà el tall i, per tant, no serà candidat, però no ha dit les paperetes que ha presentat.

Agustí Benedito

El precandidat Agustí Benedito ha comunicat que no tenia el número mínim de signatures per ser proclamat candiat i que, per tant, no s’aproparia a les oficines per entregar les butlletes que havia obtingut. Des de la mateixa precandidatura destruiran les paperetes recollides.