Pepe Segura

L’AE Prat debutarà en el play-off a Segona Divisió B contra l’AD Ceuta, un equip que ha quedat segon classificat del grup 10 d’Andalucia Occidental i Ceuta. El primer partit de l’eliminatòria és disputarà al Municipal Sagnier i la tornada a l’estadi Alfonso Murube. La data del partit d’anada serà el 25 de maig a les 18 h.

 

 

Segueix en directe el sorteig del play-off d’ascens a Segona i Segona B

Els rivals dels altres equips catalans

El Llagostera, l’Hospitalet i l’Horta Prat han estat la resta dels equips que han participat en el sorteig del play-off d’ascens a Segona Divisió B. El Llagostera com a campió jugarà contra un altre campió, l’Hospitalet ho farà contra un quart classificat i l’Horta contra un tercer classificat de les seves respectives lligues.

El Llagostera viatjarà fins al País Basc per enfrontar-se al Portugalete. Els gironins jugaran el partit d’anada davant la seva afició i la tornada serà al camp dels bascos.

El rival de l’Hospitalet serà l’Algesires. L’eliminatòria es decidirà al Municipal de l’Hospitalet el cap de setmana de l’1 i 2 de juny.

L’Horta viatjarà fins a Navalmoral de la Mata en aquesta primera ronda del play-off d’ascens a Segona B per enfrontar-se al Moralo extremeny.