L’Europa ha perdut 1 a 0 al camp del Prat i ha posat fi a la ratxa de cinc partits sense conèixer la derrota. Els escapulats no han pogut davant uns potablava que han tingut les ocasions més clares de l’enfrontament i ara veuen com s’allunyen unes posicions de play-off que volien seguir tenint a tocar.

La pluja marca la primera meitat

Ja sense Josemi, que va deixar el club per tornar al Platges Calvià, els de David Vilajoana han viscut una primera part marcada per la pluja que ha caigut amb intensitat durant tot el matí. L’aigua acumulada al CEM Sagnier ha fet que el terreny de joc estigués quasi impracticable durant la primera mitja hora de partit. Durant el primer tram, les ocasions han escassejat. Això sí, a la primera part ha arribat el gol de Sergi Moreno. Al minut 35, el pitxitxi del Prat ha engaltat una centrada de Salva i ha fet pujar l’1 a 0.

L’Europa domina, el Prat colpeja

A la represa, els escapulats han fet una passa endavant intentant buscar el gol de l’empat, però els ha mancat profunditat. El Prat, en canvi, s’ha trobat molt còmode buscant contracops per sentenciar el matx. De fet, Priego ha estat el millor dels graciencs a la segona meitat. El porter de l’Europa ha mantingut els seus amb vida gràcies a dues grans intervencions: primer la rematada de Sergi Moreno i després amb un vol espectacular a xut de Padilla. L’última ha estat per Àlex Cano, però la falta del capità ha marxat molt desviada.