Ronald Koeman s’ha mostrat “molt content” per aconseguir la victòria davant el Getafe. El tècnic holandès ha reconegut que l’equip “ha sabut patir” i ha fet un pas endavant psicològicament.

Aire fresc a la segona amb l’aparició de Nico i Gavi

Koeman ha posat l’accent en les pilotes perdudes a l’inici de la segona meitat. Ha detectat que “l’equip no se sentia còmode” i ha fet dos canvis de refresc que han funcionat: “amb l’entrada de Nico i Gavi hem estat millor amb la pilota, estic molt feliç pel seu joc i per la seva personalitat amb només 17 i 18 anys“.

L’encaix de Griezmann a l’equip

Ronald Koeman ha defensat Griezmann de les crítiques. El tècnic s’ha mostrat contrariat perquè “com a entrenador mai puc entendre si el públic xiula un jugador nostre”, si no treballa es pot xiular però “Griezmann simplement no ha estat gaire afortunat, però només en el partit d’avui amb el Getafe”.

L’entrenador s’ha reafirmat en què segur que l’equip pateix durant la temporada: “és normal patir, no sempre pots jugar al millor nivell”. Ha advertit que “el rival ens ha collat bé” i que “l’any passat vam perdre punts en partits com els d’avui i avui hem guanyat”. Sobre el perill que és capaç de generar el bloc de jugadors ha dit que “tot depèn del joc que nosaltres generem pels jugadors del davant”, els atacants poden demostrar més o menys efectivitat, però “si el grup no l’acompanya, no podem arribar tant”.

Jugadors a la rampa de sortida

Koeman veu difícil la incorporació de nous jugadors a aquestes alçades del mercat, ha assegurat que “no demano res, entenc la situació del club però veient la plantilla i els jugadors lesionats que tenim, tant de bo puguem reforçar la plantilla.”

L’holandès ha confirmat que encara no ha parlat amb Mateu Alemany de sortides de jugadors: “segurament demà en parlarem”. Pels jugadors amb els que no comptem és complicat, però la situació és complicada per tothom: “en un equip els jugadors volen tenir un futur, minuts i en aquest cas per molts no serà així. I encara falta acabar de recuperar els lesionats, 5 o 6 actius més, que en condicions normals seran titulars amb el grup”.

Sobre el futur de Riqui Puig no s’ha volgut pronunciar: “No és bo parlar individualment del futur de cap jugador, i no parlaré més sobre el tema”.