AE Prat
@aeprat1945

El Portugalete és el rival de l’AE Prat a la darrera eliminatòria del play-off d’ascens a la Segona Divisió B. Els de Pedro Dólera jugaran el partit d’anada aquest diumenge a les 12 del migidia al Municipal Sagnier, mentre que la tornada serà el cap de setmana del 29 i 30 de juny al camp La Florida.

El Club Portugalete va acabar líder del grup 4 de Tercera

El conjunt basc va ser el millor equip del grup 4 de Tercera Divisió, ja que va acabar primer després de sumar 86 punts en 38 jornades. El Portugalete va guanyar 26 partits, en va empatar vuit i només en va perdre quatre. Va fer 65 gols i en va encaixar 21. Com a campió de grup es va enfrontar en la primera eliminatòria del play-off amb el Llagostera. Els catalans van ser superiors i van eliminar el conjunt basc per 1 a 3 global. En la següent ronda, el Portugalete va eliminar l’Alondras de Cangas (Pontevedra), per 3 a 2.

El partit ja té dia i hora

L’entitat pratenca ha confirmat ràpidament el dia i l’hora del partit. Serà aquest diumenge, 23 de juny, a les 12 del migdia al Municipal Sagnier. El preu de les entrades serà de 10 euros anticipada i 15 euros a taquilles.