La porteria del gol sud del camp del Guinardó és la preferida per als jugadors que arrisquen i que intenten gols gairebé impossibles. Gairebé, perquè la realitat és que en una mica més d’un any, dos jugadors, Dani Martí i Ferran Alabau, han aconseguit marcar amb xuts des de més enllà del mig del camp.

Dani Martí imita Ferran Alabau

Aquest cap de setmana, el capità del Cerdanyola va fer el 0 a 2 per als verd-i-blancs en batre el porter Uri Vives en el minut 33 de la primera part. El gol va ser molt celebrat pels jugadors vallesans i va deixar sense alè l’afició local; Martí havia marcat des de 70 metres. Els seguidors del Martinenc més fidels a la graderia del Guinardó, de seguida van reviure el dia memorable en què Ferran Alabau va fer dos gols de bandera a l’Andorra, un dels quals de camp a camp. Era el 12 de novembre de l’any passat, quan Alabau va entrar a la història dels diables vermells com l’autor d’un dels gols més macos de la llarga història del FC Martinenc. La temporada passada el Martinenc va acabar pujant a Tercera Divisió, mentre que ara lluita per no tornar a Primera Catalana.