Sergio Fernández

El porter de l’Europa, Sergio Fernández ha denunciat a Twitter el que li ha passat després del partit que els graciencs han perdut contra el Terrassa. Quan anava a buscar el seu cotxe a l’aparcament, un grup d’aficionats ha intentat agredir-lo quan anava amb la seva neboda.

“He hagut de fugir perquè no m’agredissin”

Fernández ha explicat el que ha succeït: “En arribar al cotxe, un seguidor rival s’ha dirigit a mi amb comentaris despectius. Li he recordat que anava amb una nena de 9 anys i em semblava lamentable que em digués coses en aquella situació.” Ha afegit que en pujar al cotxe “un altre individu s’ha dirigit contra mi amb actitud violenta i volent-me agredir. He hagut de fugir ràpid entre cotxes i alta velocitat, i tot amb una nena de 9 anys al darrere.

Finalment ha fet la reflexió que “espero que ningú torni a sentir la por que he viscut jo i una menor de 9 anys que només ha anat a veure el seu tiet jugar a futbol.”

L’Europa i el Terrassa condemnen la situació

El club gracienc ha sortit ràpidament a condemnar la situació per la que ha passat el seu jugador. En un tuit ha dit que “Per un futbol local on hi hagi tota la passió esportiva necessària però on cap nena de 9 anys hagi de pensar que potser no hi vulgui tornar.”

També el Terrassa ha volgut deixar clara la seva posició respecte el que ha succeït condemnant “amb rotunditat qualsevol forma de violència física o verbal” i donant suport al porter de l’Europa.