15 minuts de partit i galleda d’aigua freda al Camp Nou amb el gol de Javi Guerra. L’aposta del Rayo va ser la de tenir el control de la pilota i els va sortir bé però no comptaven amb un brasiler que ahir va sortir del guió. Per als qui no ho sabíeu, el gos de Neymar és diu Póker, un Golden Retriever força juganer. A més a més el davanter és tot un especialista en el pòquer i sovint organitza timbes amb els amics. Tant de pòquer a la vida del brasiler ahir es va encomanar al Camp Nou i Neymar va marcar 4 gols en un partit estel·lar. Els dos primers de penal provocats per ell mateix i el tercer i el quart de jugada. Per acabar-ho d’arrodonir, l’imparable Neymar va donar el 5 a 1 a Luis Suárez i a les acaballes Josabed va segellar el definitiu 5 a 2.