El Polo ha arrencat la segona volta a la Lliga amb una victòria còmoda per 4 a 1 sobre el RS Tenis. Els polistes han dominat de principi a fi el partit i han demostrat que continuen en ratxa, després de proclamar-se campions a la Copa del Rei el mes de desembre.

El Polo aprofita les oportunitats

El partit ha començat amb un intercanvi de cops entre els dos conjunts, però el Polo ha fet valer el factor camp i ha atacat amb més perill. Primer, amb el llançament d’un penal córner que el porter visitant ha resolt amb una gran aturada. Però, en la següent pena màxima que han tingut, no han perdonat i han acabat fent apujar l’1 a 0 al marcador. El gol de Xavi Lleonart ha arribat a les acaballes del primer quart. Els polistes han continuat insistint i al minut 33 han aconseguit augmentar l’avantatge amb un gol de Javier Cabot i tancar el segon quart amb un resultat còmode de 2 a 0.

Confirmació del domini i partit sentenciat

La segona part ha començat amb un altre penal córner a favor dels locals, però un altre cop s’ha imposat el porter dels càntabres per aturar-lo. No ha pogut fer res en el 3 a 0, quan al minut 44 Xavi Lleonart ha sentenciat el partit i ha sumat el segon gol al seu compte particular. El Real Societat Tenis ha escurçat distàncies en el marcador des del punt de penal en una de les poques accions de perill que ha creat en tot el matx. No s’han arronsat els locals, i així ha quedat palès quan al minut 66 han firmat el quart i últim gol del partit gràcies a una rematada de Marc Reyne de Trincheria.