RC Polo opta als dos títols de Lliga

Els pròxims 7 i 8 de maig es disputarà la final a quatre pel títol de Lliga de les Divisions d’Honor masculina i femenina d’hoquei herba. El RC Polo tindrà els seus dos equips en aquesta fase final i tots dos tenen opcions al títol.

El Polo, líder en la Divisió d’Honor masculina

L’equip de Roger Pallarols és un dels favorits per aconseguir el títol. Els polistes han acabat líders de la fase regular amb 43 punts després de 13 victòries, quatre empats i només una derrota. A les semifinals, el conjunt de la Diagonal s’enfrontarà dissabte, 7 de maig, a les 15 hores, al Club de Campo. Un rival, al qual ja ha guanyat a la fase regular: victòria per 2 a 0 a l’Eduardo Dualde i per 1 a 2, a Madrid. A la Copa del Rei, el Polo va eliminar els madrilenys a les semifinals.

L’altra semifinal serà un derbi egarenc, ja que la disputaran l’Atlètic Terrassa i el Club Egara (dissabte, 7 de maig, a les 17 h).

Més igualada per l’equip femení del Polo

A la Divisió d’Honor femenina, el Polo ha acabat en la tercera posició amb 30 punts i un bagatge de vuit victòries i sis empats. L’equip de Jordi Alastrue no ha patit cap derrota en tota la fase regular. El rival a les semifinals serà el Sanse Complutense. I les coses amb les madrilenyes no poden estar més igualades. Empat a 1, a San Sebastián de los Reyes i el mateix resultat, a Barcelona. La semifinal entre madrilenyes i barcelonines es disputarà el dissabte, 7 de maig, a les 13 h.

La segona semifinal femenina la disputaran el Club de Campo i el Júnior de Sant Cugat. El partit es jugarà dissabte, 7 de maig, a les 11 h.