El Polo s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei, després de guanyar el Tenis per 1 a 4. Marc Miralles, Guillermo Fortuño i Marc Reyné han estat els golejadors dels barcelonins. Els polistes buscaran classificar-se per a la final de la Copa del Rei aquest dissabte a partir de les 17 h davant el Club de Campo, que ha superat el Barça als quarts de final.

Marc Miralles encarrila les semifinals

El gran protagonista a la primera part de l’equip polista ha estat Marc Miralles. Seus han estat els dos gols dels barcelonins en aquests primer període. Les dues dianes han estat calcades i han arribat després de dos penals córners. Abans del segon, a l’últim minut d’aquesta primera part, Nicolás Álvarez havia marcat per Tenis, per tant, al descans el marcador ha estat d’1 a 2.

El Polo sentencia a l’últim quart

A la segona part, els bascos han intentat empatar, però ha estat el Polo en l’últim quart quan ha sentenciat els quarts de final. Guillermo Fortuño ha marcat el tercer i Marc Reyné ha fet el quart. Els barcelonins han estat superiors i segueixen endavant a la Copa del Rei.