El RC Polo s’ha imposat a l’Atlètic-Terrassa per 3 a 0 a la tercera jornada de la Lliga Iberdrola de la Divisió d’Honor femenina. L’equip polista, però, ha hagut de treballar per aconseguir el triomf. Fins a l’últim quart no han arribat els gols de la tranquil·litat del conjunt entrenat per Fabrizio Demarchi.

Resistència de l’Atlètic

Després de no poder jugar la setmana passada davant el Júnior, per un cas de covid-19 del conjunt de Sant Cugat, el Polo tenia ganes de disputar un partit. El conjunt local ha sortit amb ganes de marcar, però les rematades de les jugadores polistes no han estat encertades. En el segon període, això sí, l’equip de Demarchi ha estat encertat. Als cinc minuts del segon quart, Constanza Teves, una de les incorporacions del Polo d’aquesta temporada, ha aconseguit el primer gol del partit. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

Els gols del Polo, a l’últim quart

El Polo continuava buscant el gol de la tranquil·litat, però no acabada d’arribar. En el tercer quart, només hi ha hagut una ocasió clara de gol en un penalt còrner que Isabel Zaldúa ha rematat fora. Els gols, però, han arribat. En només dos minuts, dos gols. Florencia Teves, que, juntament amb la seva germana ha arribat aquest estiu al club de la Diagonal, ha aconseguit el 2 a 0. Era el minut 5. I un minut després, Isabel Zaldúa, amb una bona jugada individual ha fet el 3 a 0 definitiu.
Amb aquest triomf, el Polo suma quatre punts en tres jornades, això sí, amb un partit menys. L’equip de la Diagonal ocupa la quarta posició de la Lliga Iberdrola d’hoquei sobre herba femení.

Les valoracions de Fabrizio Demarchi

Un cop acabat el partit, el tècnic, Fabrizio Demarchi, ha reconegut que l’equip no es troba en el millor moment, però que una victòria com aquesta ha d’ajudar per a les pròximes jornades.