Polèmica Rubí seu fase ascens Federació

La Federació Catalana de Futbol ha escollit el camp municipal de Can Rosés, a Rubí, com a seu de la fase catalana dels play-off d’ascens a la Segona RFEF. Una decisió, però, que ha aixecat polèmica entre alguns seguidors dels equips participants.

Rubí, una decisió polèmica de la Federació

Un cop anunciada la seu on es disputaran les semifinals i la final de la fase catalana del play-off d’ascens a la Segona RFEF, les xarxes socials s’han omplert de missatges de seguidors i inclús jugadors de futbol criticant l’elecció del ZEM de Can Rosés. Consideren que el camp té poca capacitat, ja que només disposa d’una única grada. A més, consideren que les condicions de la gespa, malgrat ser canviada l’octubre del 2020, és un perill per la integritat física dels jugadors dels quatre equips que hi prendran part.

L’Hospitalet, entre els preferits

Un dels estadis que proposen els seguidors del futbol català és el Municipal de Futbol de l’Hospitalet, considerat un dels millors camps de tot el futbol català. Amb una capacitat de 6.300 espectadors i unes instal·lacions noves, consideren que seria una seu ideal per acollir la fase catalana d’ascens a la Segona RFEF.

Horari i on es jugarà el play-off d’ascens a la Segona RFEF

Rubí acollirà les semifinals i la final