El Poble Nou ja és equip de la Segona Divisió. El conjunt de Yuri Colet ha aconseguit l’ascens a la categoria nacional després d’imposar-se a l’Echeyde per 11 a 5.

Buscant els cinc gols de diferència

El primer temps ha començat amb un lleuger avantatge per a l’equip local. Un parcial de 2 a 0 obria un petit forat en el marcador. Aquesta diferència de dos gols ha estat la mateixa amb què s’ha acabat el primer quart.

En el segon, el Poble Nou ha pogut eixamplar encara més la diferència. Un parcial de 2 a 0 ha permès a l’equip de Yuri Colet marxar al descans amb un 6 a 2 a favor seu.

A la segona part, objectiu aconseguit

La diferència de 5 gols que necessitava l’equip estava més a prop. I aquesta l’ha aconseguida en el tercer quart. Un parcial de 4 a 2 dels poblenovins ha posat un marcador de 10 a 4 que feia encarar l’últim tram de partit amb optimisme.

CN Poble Nou, ascens a Segona

I els últims vuit minuts han estat sobretot de nervis. El Poble Nou ha tingut ocasions per distanciar-se, però el marge de 5 o 6 gols ha estat constant. Al final, però, victòria del Poble Nou per 11 a 5 i l’equip de Can Felipa que estarà a la Segona Divisió del waterpolo estatal la pròxima temporada.

Un llarg camí

El retorn del Poble Nou al waterpolo estatal ha estat llarg i intens. L’any 2015, l’equip perdia la categoria per motius econòmics i des d’aquell moment, tècnics i jugadors es van marcar la fita de l’ascens. El club ha treballat des d’aleshores per aconseguir-ho i 4 anys més tard, el Club Natació Poble Nou torna a estar entre els club importants del waterpolo espanyol.