Primer derbi de la temporada a la Foixarda entre el Buc, que ocupa la part baixa de la classificació, i el Poble Nou, quart classificat de la Lliga. Els blanc-i-blaus segueixen en ratxa i van tornar a sumar una victòria amb un marcador injust per als de la Foixarda.

El partit va començar molt bé per als locals que s’avançaven en la primera part amb un 13-6. Un bon resultat, per marxar al descans, però amb una mala notícia. La lesió de Miquel del Amo al minut 5 després de tenir una commoció cerebral.

Lesió de Miquel del Amo

El BUC, a la segona part, però va trobar en falta el seu líder a la davantera. El Poble Nou ho va aprofitar i va començar la remuntada amb un assaig molt disputat.

La sentència va arribar als últims minuts de partit. Facundo Lacaria, que va arribar al Poble Nou fa dues temporades, va sentenciar amb un assaig deixant el marcador final de 16 a 28. L’argentí va ser el millor jugador del partit i és una de les sensacions d’aquest inici de temporada.