El Sant Andreu ha aconseguit la primera victòria de l’any després de superar la Pobla de Mafumet a domicili per 1 a 3. Ha estat en un partit treballat contra uns locals que no els han posat les coses gens fàcil. Els de David Almazán segueixen en la dinàmica dels últims sis enfrontaments, en els quals alternen derrotes amb victòries.

Noguera s’estrena com a golejador

La pilota ha començat a rodar a l’estadi municipal CF la Pobla de Mafumet a favor del conjunt local, que durant els primers minuts ha tingut el control del partit. La dinàmica del matx, però, ha canviat completament al minut 10 amb la primera ocasió clara dels quadribarrats generada entre Morer i Fassani, que, finalment, ha acabat amb un xut a córner. Aquesta oportunitat ha donat oxigen als andreuencs i els ha fet créixer fins a marcar el primer gol. L’autor de la diana ha estat Noguera, que ha aprofitat el refús del córner per estrenar el marcador, i de pas, fer el seu primer gol de la temporada. A partir d’aquí la Pobla ha perdut el control del joc i li ha costat arribar a porteria, mentre que els barcelonins han agafat les regnes del partit i han recuperat moltes pilotes a camp contrari per la bona pressió. Al descans, el resultat s’ha mantingut 0 a 1 favorable al Sant Andreu.

Patint, però amb la victòria al sarró

El descans ha servit al conjunt local per agafar forces i sortir amb més empenta. Al minut 51 han tingut la primera ocasió per empatar amb un xut de falta directa d’Avilés. Una de les claus de l’enfrontament s’ha viscut al minut 60, quan Santino ha vist targeta vermella per una falta a dins l’àrea. Oscar Gómez ha estat l’encarregat de xutar el penal que ha transformat en el gol de l’empat. Tot i jugar amb un menys, Pau Morer ho ha intentat al minut 74 amb una jugada individual per la banda que finalment ha acabat a les mans del porter. El Sant Andreu ha seguit creient en el triomf i l’equip ha fet una jugada de traca i mocador per fer l‘1 a 2 al minut 78: sotana d’Argilaga, passada a Fassani i xut de Gimeno. Els barcelonins han sentenciat a l’afegit gràcies a un penal transformat per Albertito.