L’Horta ha perdut al camp de la Pobla Mafumet per 2 a 0. Un gol a cada part ha condemnat els hortencs, que han tingut diverses baixes. Coro i Narcís sancionats i Casti lesionat no han pogut jugar.

Nil avança la Pobla

Durant els primers instants del partit, cap equip ha dominat el joc. Una arribada de la Pobla i una de l’Horta han estat el més destacat dels primers instants. A partir del primer quart d’hora, la Pobla ha aconseguit el control del partit i ha situat el joc al camp de l’equip hortenc. El conjunt blanc-i-negre ha tingut moltes dificultats per disputar la possessió de la pilota als tarragonins. La Pobla s’ha avançat al marcador al minut 21. Una falta picada per Nil que ha tocat a la tanca i ha canviat la seva trajectòria, ha sorprès Yamandú, que no hi ha arribat. L’Horta ha buscat pujar les seves línies i tenir el domini de la pilota després del gol inicial local. La Pobla s’ha mantingut ordenada i, amb uns carrilers molt profunds, ha continuant creant perill als barcelonins. Al minut 36, l’àrbitre ha anul·lat un gol local per fora de joc. El guió s’ha mantingut a l’últim tram del primer temps i els dos equips han marxat als vestidors amb l’1-0 al marcador.

L’Horta no reacciona

El partit ha mantingut el mateix guió a la represa. Una Pobla millor situada al camp ha obligat a l’Horta a tancar-se al seu camp. El jugador hortenc Joan Inés ha vist la segona groga al minut 57, deixant els de Nacho Castro amb un home menys. El millor tram de joc de l’Horta ha arribat després de l’expulsió. La Pobla ha baixat la seva pressió i l’Horta ha pres riscos pujant les seves línies i guanyant profunditat amb els laterals. L’ocasió més clara dels barcelonins ha arribat al minut 61. Una falta picada per Vives a la frontal ha marxat per sobre del travesser. La Pobla ha avisat l’Horta del seu perill a la contra al minut 76, amb una ocasió molt clara d’Alberto, que s’ha embolicat davant Yamandú quan podia definir. El segon gol vermell arribaria a la següent jugada. Oscar ha rematat a l’àrea petita una gran centrada des de la part dreta de l’atac per posar el segon gol al marcador. L’Horta ha buscat escurçar distàncies, però els locals s’han mantingut ferms en defensa i han aguantat el resultat fins al final.