El Barça d’hoquei patins ha estat molt superior a l’Arenys de Munt i s’ha imposat amb contundència a la pista dels maresmencs. El jugador més valuós del partit ha estat Pablo Álvarez. L’argentí ha demostrat una vegada més el seu olfacte golejador i ha signat mitja dotzena de gols. A més, els cinc primers del Barça han estat seus. A la primera part el Barça ha acabat guanyant per 3 a 0. Només començar la segona, ha arribat el quart gol blaugrana i després ha estat Marc Roca qui ha fet el primer de l’Arenys. Amb el partit més que solucionat han seguit caient els gols. Pablo Álvarez ha fet el cinquè i després han arribat els de Marc Gual i Barroso. El Barça ha estat molt superior i no ha donat opció en cap moment als locals. Amb aquesta victòria, els blaugrana recuperen el lideratge a l’OK Lliga, ja que el Liceo ha perdut a la pista del Vendrell per 4 a 1.