El pròxim 8 de maig s’iniciaran els play-off pel títol de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. Enguany només hi haurà un equip barceloní, el CE Mediterrani. L’equip santsenc s’enfrontarà en semifinals al Mataró. L’altra duel serà el que disputin el Terrassa i el Sabadell.

Un equip barceloní optarà al títol

Una cop acabada la segona fase de la Lliga regular de waterpolo femení, els quatres equips primers disputaran les semifinals del play-off pel títol. El CN Mataró, campió actual de la competició i líder de la present temporada, s’enfrontarà amb el Club Esportiu Mediterrani, amb el factor piscina favorable a les mataronines. El conjunt de Sants no ho tindrà gens fàcil davant un conjunt que l’ha guanyat les tres vegades que s’han enfrontat aquesta temporada. A la Lliga, el conjunt de Dani Ballart es va imposar per 8 a 9 a la Josep Vallès i per un clar 18 a 9 a la Joan Serra. A la Copa, els dos equips es van enfrontar a les semifinals amb victòria maresmenca.

Dos vallesans a l’altra semifinal

Els altres dos equips que disputaran una de les semifinals seran el CN Sabadell i el CN Terrassa. El conjunt de David Palma tindrà el factor piscina al seu favor, ja que han acabat la fase regular en la segona posició.

El calendari de partits

  • CN Mataró – CE Mediterrani (primer partit): 08/05/21 (11 h)
  • CN Sabadell – CN Terrassa (primer partit): 08/05/21 (11 h)
  • CE Mediterrani – CN Mataró (segon partit): 09/05/21 (13 h)
  • CN Terrassa – CN Sabadell (segon partit): 09/05/21 (11 h)
  • CN Mataró – CE Mediterrani (tercer partit, si cal): 10/05/21
  • CN Sabadell – CN Terrassa (tercer partit, si cal): 10/05/21